Mai napon lejár a párosítási tervek visszaküldési határideje

2023. március 31.

Felhívjuk a Tenyésztőtársak figyelmét, hogy a mai napon lejár az Állományjelentés és párosítási terv 2023 nyomtatványok visszaküldési határideje.

A nyomtatványok a nyilvántartott tagi email címekre március 16-ig kiküldésre kerültek, ezt a honlapon is közzétettük. Kérjük, aki még nem küldte vissza, haladéktalanul pótolja. A nyomtatvány kitöltése nem párosított egyedek esetén is kötelező.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a nyomtatvány a tenyésztési adminisztráció Tenyésztési Programban meghatározott, kötelező alapdokumentuma, továbbá az őshonos kancatámogatás minden esetben előírja az elfogadott párosítási terv szerinti fedeztetést, ezért a párosítási terv elmulasztása Tenyésztési Program meg nem felelésnek minősül és a kifizetési kérelem elutasításra kerül.

Kérjük azokat a Tenyésztőtársakat, akik a nyomtatványt esetleg nem kapták meg, illetve időközben változott az e-mail címük és nem jelezték, a Tenyésztési Iroda elérhetőségein haladéktalanul jelentkezzenek. Veres Mária (70) 603-99-13, nolte@hortobagy.eu