Megjelent az új ex situ pályázat felhívása

2024. április 17.

Tájékoztatjuk a Tenyésztőtársakat, hogy megjelent az „ÁLLATI GENETIKAI ERŐFORRÁSOK EX SITU ÉS IN VITRO MEGŐRZÉSÉNEK, ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉG MEGVALÓSÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSA” CÍMŰ (KAP- RD24-RD26-1-24 KÓDSZÁMÚ) felhívás, melynek keretén belül lehet majd támogatást igényelni fedezőméntartásra és méncsikónevelésre.

Gazdálkodási időszak: 2024. május 1-2029. április 30.

Pályázat beadásának időszaka: 2024. június 3-július 3. (nem lesz 2. kör)

Hamarosan elkészítjük az egyszerűsített pályázati tájékoztatót és közzétesszük a nóniusz fajtára vonatkozó feltételrendszert.

A pályázathoz tenyésztőszervezeti igazolás nem tartozik, a beadott kérelmek alapján az egyesület utólag igazolja a Magyar Államkincstár felé a pályázati jogosultságot tenyésztőszervezeti adatszolgáltatás keretében.
Az egyesület csak azon egyesületi tag pályázók kérelmeit fogja leigazolni, akik megfelelnek a Tenyésztési Programban leírt tartási feltételeknek és a vállalt létszámot előzetesen egyeztették az egyesülettel. Ennek ügyviteli rendje kidolgozás alatt van, közzé fogjuk tenni.

Teljes dokumentáció

„ÁLLATI GENETIKAI ERŐFORRÁSOK EX SITU ÉS IN VITRO MEGŐRZÉSÉNEK, ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉG MEGVALÓSÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSA” CÍMŰ (KAP- RD24-RD26-1-24 KÓDSZÁMÚ) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS