Megkezdődött az őshonos kancatámogatás 2020. évi kifizetési kérelmek határozatainak kézbesítése

2021. április 8.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte a 2020. évi Egységes Kérelem beadási időszakban benyújtott in situ őshonos kancatámogatásra vonatkozó kifizetési kérelmek határozatainak kézbesítését.

Kérjük az érintett pályázókat, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek.

Az elfogadott kancák listáját az. 1. sz., az esetleg elutasított kancák listáját a 2. sz., a tárgyévi kifizetési kérelemben bevallott és elfogadott csikók listáját pedig a 3. sz. melléklet tartalmazza.

Amennyiben esetleg bármely egyedre vagy bevallott csikóra elutasító határozatot kapnak, kérjük, hogy az egyesület elérhetőségein ezt haladéktalanul jelezzék, mivel a kifogás benyújtására a határozat kézbesítéséről számított mindössze 10 naptári nap áll rendelkezésre. Az ügyfélkapun át nem vett értesítéseket 7 nap után automatikusan kézbesítettnek tekintik.

A támogatások folyósítása – korábbi évek tapasztalatai alapján – a határozatok kézbesítése után néhány napon belül várható.

Mivel egyesületünk a támogatások indulásától pontosan dokumentálja minden egyes pályázat alakulását, segítséget nyújt az esetleges elutasítások esetében, illetve a kiküszöbölhető adminisztratív hibák elhárításában, a további nyomon követés érdekében kérünk minden pályázót, hogy a kifizetés megtörténtét egyesületünk elérhetőségein jelezzék.
Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13, E-mail: nolte@hortobagy.eu