Megkezdődött az új őshonos kancatámogatás esetleges elutasító határozatainak kézbesítése

2022. szeptember 21.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte a 2022. január 1-31. között beadott új in situ őshonos kancatámogatás esetleges elutasító határozatainak kézbesítését.

Az elutasítások legfőbb okai lehetnek: tartásbejelentés hiánya, tartásbejelentés beadása a támogatási kérelem beadása után, nem megfelelő tartáskezdet, lóútlevél fajtahiány stb.

Egyesületünk minden igazolás kiállításakor ellenőrizte az adatokat és dokumentáltan, a pályázó által megadott e-mail címen felszólította a feltárt hiányosságok pótlására, azonban az adatok tényleges bejelentése, az előírt határidők betartása a tartó felelőssége volt.

Kérjük az érintett pályázókat, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, amennyiben esetleg ilyen határozatot kapnak, kérjük, hogy az egyesület elérhetőségein ezt haladéktalanul jelezzék. Amennyiben a döntés kifogásolható, annak beadására a határozat kézbesítéséről számított mindössze 10 naptári nap áll rendelkezésre. Az ügyfélkapun át nem vett értesítéseket 7 nap után automatikusan kézbesítettnek tekintik.
Tel.: Veres Mária (70) 603-99-13, E-mail: nolte@hortobagy.eu

Aki nem kap elutasító határozatot, az megfelelt az adminisztratív követelményeknek és folyamatban van a pályázat tartalmi értékelése.
A támogatói okiratok kiadása később várható.