Megkezdődtek az ex situ támogatások kifizetései

2024. június 1.

A legfrissebb információk szerint a Magyar Államkincstár megkezdte  a 2023. évi Egységes Kérelem beadási időszakban benyújtott (2023. április – június), 2022. május 1-2023. április 30. közötti gazdálkodási időszakra vonatkozó ex situ támogatások kifizetését és a kérelmek jóváhagyó okiratainak kézbesítését.

Kérjük az érintett pályázókat, hogy ügyfélkapus fiókjukat fokozottan figyeljék, a beérkezett elektronikus dokumentumot pedig a tartóstárba áthelyezni és kinyomtatni szíveskedjenek. Amennyiben esetleg bármely egyedre elutasító határozatot kapnak, kérjük, hogy az egyesület elérhetőségein ezt haladéktalanul jelezzék, mivel a kifogás benyújtására a határozat kézbesítéséről számított mindössze 10 naptári nap áll rendelkezésre. Az ügyfélkapun át nem vett értesítéseket 7 nap után automatikusan kézbesítettnek tekintik.

Mivel egyesületünk a korábbi támogatási ciklusokhoz hasonlóan a teljes pályázati folyamatot nyomon kívánja követi, a 2023. november 17-én megküldött adatszolgáltatás tárgyú email szerint kérjük, a határozat kézhez vételét és a támogatás folyósítását is jelezzék emailen: nolte@hortobagy.eu