Új belépők tagfelvételi kérelmének ügyviteli rendje

2021. december 27.

Tájékoztatjuk a tagjelölteket, hogy egyesületünk elnöksége 2021. december 9-i ülésén a rendkívüli érdeklődésre tekintettel december 31-ig az új belépők tagfelvételi kérelmét a honlapon közzétett ügyviteli rend szerint ( belépési nyilatkozat és KKV-nyilatkozat hiánytalanul kitöltve, eredeti példányban, postai úton beküldve) tagfelvételi kérelmeit befogadja.

Mivel a jelenlegi tagság in situ őshonos kancatámogatással kapcsolatos állományegyeztetése és a hiánypótlások ügyintézése folyamatos és jelentős időt vesz igénybe, az új belépési kérelmek feldolgozása torlódhat, különösen, ha hiányosság merül fel. Kérjük a tagjelölteket, fokozott figyelemmel töltsék ki a dokumentumokat. Esetleges hiánypótlásról a megadott e-mail címen értesítjük.

A 2022. évben induló in situ őshonos kancatámogatás igénylésének folyamata a dokumentumok hiánytalan beérkezése után indul el, a honlapon közzétett támogatási ügyviteli rend szerint.

A tagfelvételi kérelmeket az egyesület elnöksége december 31-ig véglegesíti, a döntésről a határozat minden érintett részére megküldésre fog kerülni.